• Collecte Fonds Gehandicaptensport

    Fonds Gehandicaptensport is een goed doel dat zich inzet om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken. De eerste week van april staat standaard in het teken van Fonds Gehandicaptensport. Tijdens die periode worden sporters met een handicap in heel Nederland in de spotlights gezet. In het hele land wordt dan geld opgehaald voor dit goede doel. Ook vanuit onze vereniging gaan er ieder jaar vrijwilligers langs de deuren om te collecteren.

    Dit jaar is collecteren aan de deuren (net als vorig jaar) wegens de corona-omstandigheden even niet mogelijk, terwijl het juist nĂș zo belangrijk is. Daarom heeft Fonds Gehandicaptensport ook nu weer een online collecte opgezet!

    Nieuw aan de collecte dit jaar is dat 50% van de opbrengsten naar de verenigingen gaat om ook die (financieel) te ondersteunen. Collecteren en doneren is daardoor een win-win situatie geworden!

    Bovendien is collecteren nu makkelijker dan ooit met jouw eigen online collectebus. Tijdens het aanmaken van deze persoonlijke collectebus kan je deze koppelen aan een vereniginge of sportclub van jouw keuze, waarna dat initiatief dus 50% van de opbrengsten krijgt. Deze collectebus kan je vervolgens super makkelijk delen met vrienden, familie, buren en collega's via social media, Whatsapp of e-mail. Net als bij een huis-aan-huis collecte zijn de digitale donaties anoniem en eenmalig.

    Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zodat iedereen met een handicap dicht bij huis kan sporten. Langstraat Shooters vindt dat belangrijk! En biedt dat zelf ook aan met het G-team. Vind jij dit ook en wil je een (kleine) bijdrage leveren? Doneer dan nu via onderstaande knop of collecteer voor de sporters met een handicap door zelf een collectebus aan te maken!