• Informatie jubileumdag

  Beste (oud)leden,

  Leuk dat jullie je allemaal aangemeld hebben voor het jubileum van Langstraat Shooters! Komende zaterdag is het al zover: een dag vol met basketbal en gezelligheid. In deze mail staan wat praktische zaken voor het toernooi en de BBQ op een rijtje.

  Het globale programma voor de dag is als volgt:

  13.00 - 18.00 uur toernooi voor jong & oud

  18.00 - 20.00 uur BBQ

  Vanaf 20.00 uur   afsluitende borrel

  Toernooi:

  Vanaf 13.00 uur kunnen we de zaal (Sporthal de Slagen, de Gaard, Waalwijk) in. Jouw aanwezigheid wordt dan gecheckt en verder kun je alvast rustig aan warm lopen. Vanaf 13.30 uur gaat het echte toernooi van start en zullen we als gemixte teams tegen elkaar gaan strijden voor de winst. De exacte regels en spelschema's zullen in de zaal hangen.

  Tussen 16.00 en 17.30 uur zal ook het G-team strijden voor de winst tegen Vlijmscherp. De wedstrijden van het toernooi gaan dan gewoon door, maar ook zij vinden het leuk om aangemoedigd te worden! 

  Doe je niet mee aan het toernooi? Publiek is ook van harte welkom! Moedig aan en schreeuw jouw favoriete team naar de overwinning :)

  BBQ:

  Vanaf 18.00 uur zal de BBQ van start gaan. Deze vindt plaats in de sportkantine van Sporthal de Slagen. Van een aantal mensen hebben wij al geld mogen ontvangen. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, vragen we je dit voor vrijdag 15 juni over te maken naar rekeningnummer NL68 RABO 0118 5205 12 ten name van BC Langstraat Shooters te Waalwijk, onder vermelding van jouw naam.

  Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag. En tot zaterdag!

  Sportieve groet,

  Jubileumcommissie