• MyClubStore actie

    Vanaf 19 augustus zijn wij samen met de Albert Heijn in Kaatsheuvel van start gestart gegaan met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze AH sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

    Hoe spaar je mee?
    8 weken lang (van 19 augustus t/m 13 oktober) ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Albert Heijn Kaatsheuvel een actiezegel. Daarnaast zijn er bij eventuele actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van Albert Heijn Kaatsheuvel inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Op www.myclubstore.nl/ahkaatsheuvel kun je vervolgens jouw product selecteren, kan je dit product zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult een bericht ontvangen als je deze kunt afhalen na het einde van de actie.

    Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook de vereniging steunt. Ga daarom vanaf 19 augustus naar de Albert Heijn Kaatsheuvel en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?