• Afgelopen seizoenen is er met succes een pilot geweest voor 3x3 competities in de afdeling Noord. Komend seizoen wordt er vanuit de NBB deze pilot breder opgezet. Dat betekent dat ook leden van onze vereniging deel kunnen nemen aan deze 3x3 competities!

  Hoe werkt het?

  Er wordt een 3x3 competitie opgezet die qua data niet zal overlappen met de reguliere 5-5 competities. Daardoor is dit een mooie aanvulling op de 5-5 competitie voor wedstrijdspelende leden. De speeldata staan al vast voor komend seizoen, namelijk:

  - 17 oktober 2020;
  - 27 en/of 29 november 2020;
  - 2 januari;
  - 20 februari;
  - 3 april;
  - 24 april 2021.

  Afhankelijk van de aanmeldingen komen daar mogelijk nog extra dagen bij. Er wordt per wedstrijddag een dagdeel gespeeld. Er zijn dagwinnaars, maar de wedstrijddagen maken onderdeel uit van een hele competitie. Iedereen speelt even vaak en er wordt een stand bijgehouden. Op de laatste speeldag wordt om het kampioenschap gespeeld.

  Verenigingen kunnen zelf aangeven of ze bereid zijn om zo'n dag te organiseren. De locaties zijn dus nog niet bekend, maar wellicht dat één van deze dagen bij ons in de Slagen plaats zal vinden!

  Voor wie?

  De volgende 3x3 competities worden komend seizoen georganiseerd:

  - Mannen U13 / Vrouwen U13
  - Mannen U15 / Vrouwen U15
  - Mannen U18 / Vrouwen U18
  - Mannen U23 / Vrouwen U23
  - Mannen 23+ / Vrouwen 23+

  Teams bestaan uit 4-6 personen, waarvan er maximaal 4 per speeldag mogen deelnemen.

  Interesse?

  Wij bieden leden de kans om ook mee te doen aan deze pilot náást de normale 5-5 competitie. Interesse? Dan kan je jezelf hiervoor aanmelden (alleen, samen of als team!) voor zondag 24 mei. Wij zullen op basis van alle aanmeldingen kijken hoe we de teams het beste in kunnen delen, waarbij we zoveel mogelijk rekening zullen houden met de aangegeven voorkeuren! Zo hopen we dat zo veel mogelijk spelers/speelsters aan deze pilot mee kunnen doen! Omdat dit jaar een pilot is, neemt Langstraat Shooters een deel van de kosten voor eigen rekening en daardoor zijn inschrijf- /deelnamekosten voor de spelers slechts €10 per persoon voor dit seizoen.

  Hoe en wanneer we de teams de kans zullen geven om te trainen in 3x3-vorm is nog niet duidelijk, en hangt ook af van het aantal teams dat we zullen gaan inschrijven.

  Ik wil meedoen!