• Sportlink app

    Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw team(s)? Met behulp van deze officiële Basketball.nl app van Sportlink is dit allemaal mogelijk. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag.

    Ook Langstraat Shooters gebruikt de app en zal dit komend jaar nóg meer gaan in zetten. Standen, uitslagen en programma's zijn allemaal in de app te vinden. Daarnaast zullen we komend seizoen ook de zaaldiensten en andere agendapunten meer en meer gaan communiceren via die app.

  • Download de app daarom nu via de Play Store of Apple Store. 

    Zorg ervoor dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij ons bekend is om alle wedstrijden, uitslagen en indelingen van jouw team te krijgen! Problemen? Neem dan even contact op!