• Ondanks de rare tijd waarin we zitten, is het voor onze vereniging ook belangrijk om alvast vooruit te kijken naar volgend seizoen. Dit seizoen zullen trainingen waarschijnlijk alleen nog door gaan in aangepaste vorm, maar hopelijk kunnen we na de zomer weer terug naar de gebruikelijke trainingen. Natuurlijk is hierover ook nog veel onduidelijk en is het ook voor onze vereniging af wachten wat de besluiten van het RIVM, NOC-NSF en de NBB gaan betekenen. Desalniettemin zijn we toch al bezig geweest met de voorbereidingen voor komend seizoen.

  Voor de jeugdteams betekent dat ieder jaar weer opnieuw kijken naar de teamindelingen. De NBB werkt voor de teamindelingen met leeftijdsgroepen van twee jaar. Voor komend seizoen betekent dit het volgende:

  • U10 geboren in 2011 + later
  • U12 2009 + 2010
  • U14 2007 + 2008
  • U16 2005 + 2006
  • U18 2003 + 2004

  Doordat leden worden ingedeeld in leeftijdsgroepen van twee jaar, kan niet ieder jaar het team in zijn geheel worden doorgeschoven, maar moet er steeds opnieuw gekeken worden welke jeugdleden door stromen en welke nog niet. Daarom moet er ieder jaar opnieuw worden gekeken naar de teamindelingen. Voor komend seizoen is de (voorlopige) nieuwe indeling als volgt:

  Teamindelingen jeugd

 • Voor zover het mogelijk is, proberen we zo snel mogelijk in de nieuwe samenstellingen te gaan trainen. Zo kunnen de spelers alvast wennen aan het (deels) nieuwe team en weten ze wat hen te wachten staat in het nieuwe seizoen. Voor volgend seizoen (vanaf na de schoolvakanties) zullen de trainingstijden wat uitgebreid en eventueel aangepast gaan worden. Hierover worden jullie later weer geïnformeerd.

  We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust even contact op!