• Teamindelingen & trainingstijden


  Komend seizoen zullen zes teams van Langstraat Shooters competitie gaan spelen en met daarnaast nog drie recreanten teams en het G-team. De teamindelingen zijn hieronder te vinden:

 • * Dirk Brits nog onder voorbehoud
  ** Er zijn nog een aantal open plekken om op te vullen. Heb jij interesse of kan je ergens wel een handje helpen? Neem dan contact op met Technische Zaken!

  • Aan het begin van het seizoen zullen de trainingen van XU10 en XU12 nog gezamenlijk zijn. Als er voldoende nieuwe aanmeldingen zijn, zullen deze trainingen gesplitst worden. Daarnaast speelt het XU10-team op dit moment nog geen competitie. Als er in december voldoende XU10- en XU12-spelers zijn, dan zal er voor de tweede helft van het seizoen zowel een XU10 als een XU12-team ingeschreven gaan worden.
  • Voor spelers die met een extra team mogen meetrainen geldt: het team bij wie je staat ingedeeld volgens bovenstaand schema is jouw basisteam. Meetrainen en meespelen met het tweede team mag zodra het past met de trainings-/wedstrijdtijden. Past het niet, dan is meetrainen/meespelen alleen mogelijk als beide trainers/coaches hierover onderling overlegd hebben.
  • Voor de VSE 1 zijn we een samenwerking aangegaan met Vlijmscherp SVH uit Vlijmen. Zowel onze vereniging als het damesteam uit Vlijmen hadden voor aankomend seizoen te weinig competitiespelende dames beschikbaar. Door samen te voegen kunnen de dames toch blijven basketballen! Er zal komend seizoen door middel van een teamformeringslicentie gespeeld worden onder de vlag van Vlijmscherp SVH. De trainingen en wedstrijden zullen verdeeld worden over Waalwijk en Vlijmen. Marco Buysse heeft vorig jaar de dames van Vlijmen al getraind en gecoacht en zal dit dit jaar ook weer op zich nemen!

   

  Zoals afgelopen jaren zullen ook komend seizoen de trainingen plaatsvinden in Sporthal de Slagen te Waalwijk (uitzondering: G-team dat traint in Sporthal de Wetering te Loon op Zand). De trainingstijden hieronder te zien. Alle trainingen starten in de week van 24 augustus!