• Toernooienseizoen van start

  Nu de competitie (bijna) ten einde is, staan er een heleboel toernooien voor de deur! Hieronder een overzicht. Meer informatie via communicatie!

  Basketball Tournament Ragweek​ (Maastricht): 14 april
  De Maastricht Knights organiseren een basketballtoernooi op 14 april in UM Sports, Maastricht. Het toernooi bestaat uit 2 divisies 3x3 basketball: een pro en een beginners-divisie. Hierdoor kunnen alle heren en dames, van beginners tot gevordenen meedoen! 

  Inschrijven via: inschrijfformulier

  All Star Event (Vlijmen): 18 mei
  Op zaterdag 18 mei a.s. wordt in Vlijmen het jaarlijkse All Star Event gehouden als afsluiting van de competitie 2018-2019.
   
  Traditiegetrouw begint de dag met een groots Peanuts-festijn met o.a. de Race4Fun en natuurlijk veel wedstrijden. Ook zal er -voor het eerst- een toernooi voor G-teams plaatsvinden.
   
  In de middag wordt, na het succes van vorig jaar, een 3x3 toernooi gehouden voor jongeren in de leeftijdscategorieën gemengd U12, gemengd U14, mannen U16, vrouwen U16, mannen U18 en vrouwen U18. Dit toernooi is vooral bedoeld voor teams die nog geen of weinig ervaring hebben met deze spelvorm.
   
  Traditioneel wordt de dag om 19.30 uur afgesloten met de heren All Star Game, tussen twee teams met de beste spelers van de afdeling Zuid, uitkomend tot en met de 1e divisie.


  Playoffs-camp New Heroes (Den Bosch): 1 en 2 mei 
  Op 1 en 2 mei houdt de New Heroes Basketball Academy haar jaarlijkse Playoffs-camp voor jong basketbaltalent in de Maaspoorthal in Den Bosch, de thuishaven van de profploeg uit die stad. Deelname aan dit camp staat open voor jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar. Maar anders dan gebruikelijk tijdens de clinics en camps in de Den Bosch, wordt er dit keer nadrukkelijk een onderscheid gemaakt naar leeftijd en basketbalervaring. Samen met (oud)toppers van New Heroes ga je aan de slag op basketball-technisch, tactisch en fysiek vlak!

  Meer info op: Spring Camp 1 en 2 mei

  Seizoen Start Toernooi (Amersfoort)31 aug en 1 sept
  In het weekeinde van 31 augustus en 1 september 2019 zullen wij het inmiddels vertrouwde en hoog aangeschreven SEIZOEN START-toernooi 2019, de grootste in zijn soort, gaan organiseren. Hierbij krijgen alle teams tijdens 4 á 5 oefenwedstrijden de gelegenheid de "foutjes" in het team te ontdekken voordat de competities weer gaan beginnen.
   
  Het toernooi wordt ook dit jaar weer gehouden in sporthal Zielhorst in Amersfoort. Voor (bijna) alle teams is er wel een competitie! 

  Aanmelden als team: even mailen!