• X12 stapje dichter bij kampioenschap!

  Vandaag (30 maart) stond voor u12 weer een belangrijke wedstrijd op het spel. We stonden voor vandaag eerste met 14 punten uit 7 wedstrijden achtervolgd door Barons en ABC met 12 punten uit 7 wedstrijden. We moesten eerst winnen van ABC vandaag en dan de laatste wedstrijd van het seizoen op zaterdag 13 april ook nog winnen van Barons om kampioen te worden. Maar... dit seizoen hebben we al drie keer tegen Barons gespeeld en steeds verloren... Echter, net voordat we naar Wijk en Aalburg vertrokken bereikte ons het bericht dat Barons verloren had de strijd tussen ons en ABC zou gaan!

  Thuis hadden we met 58-40 gewonnen en uit bij ABC is altijd lastig, dus we moesten er vol tegenaan vandaag.
  Neal was helaas verhinderd vandaag en net voor we vertrokken zei Marise dat ze zich niet lekker voelde en niet mee ging spelen maar wel mee ging om aan te moedigen.

  We begonnen met 7 aan de wedstrijd en de opdracht was om fel te beginnen en te kijken wat de scheidsrechter allemaal toe liet. De scheidsrechter floot echter correct maar de tegenstander was wel onder de indruk en verrast van ons spel. Na een droomstart stonden we na de eerste periode met 0-6 voor. De tweede periode gingen we vrolijk verder en konden we de voorsprong uitbreiden naar 0-15  de derde en vierde periode werd het uitstekende spel voortgezet met als gevolg een ruststand van 2-27: een ongekende luxe. De focus moest worden vastgehouden maar toch lieten we de teugels iets vieren en kreeg ABC wat meer grip op ons, maar te weinig om het nog spannend te maken. Einduitslag 15-50.
   
  Met deze uitslag en verlies van onze concurrenten kunnen we aanstaande zondag thuis kampioen worden als we winnen. Dat wordt spannend, dus alle support is welkom!
   
  Een trotse coach Christiaan