• Leden BC Langstraat Shooters
 • Vertrouwenspersonen

  BC Langstraat Shooters heeft twee vertrouwenspersonen binnen de vereniging beschikbaar. Een vertrouwenspersoon is een persoon binnen een bedrijf, school of vereniging (zoals Langstraat Shooters), aan wie je vertrouwelijke zaken kwijt kan. Vaak heeft dit betrekking op bijvoorbeeld seksuele intimidatie of persoonlijke problemen. Vertrouwenspersonen hebben een geheimhoudingsplicht en gaan samen met jou zoeken naar een geschikte oplossing. Maak hieronder kennis met onze vertrouwenspersonen! 

 • Coen Rammers

 • Laura Kropman

 • Hoi basketballers! Mijn naam is Coen Rammers, ik ben 35 jaar en woon met mijn vrouw en 2 kids in Drunen. Ik basketbal al vanaf mijn 10e. Ik ben begonnen bij Black Eagles in Rosmalen, na een paar seizoenen daar gespeeld te hebben zijn wij verhuisd naar Waalwijk waar ik tot mijn 19e gespeeld heb. Na 2 seizoenen bij High Five in Tilburg ben ik weer gaan basketballen in Waalwijk. Hier heb ik jaren lang met veel fanatisme en plezier in Heren 1 gespeeld. Heren 1 is helaas een paar jaar geleden gestopt met competitie spelen, maar op dinsdagavond spelen wij nog een leuk partijtje basketbal.

  Wil je contact met me opnemen? Dan kan dat via coen@langstraatshooters.nl.

 • Hoi allemaal, mijn naam is Laura Kropman. Ik ben moeder van 2 jongens, verpleegkundige en praktijkopleider bij een GGZ instelling. Basketbal is met de paplepel ingegoten en ik draag dan ook altijd graag een steentje bij waar dit kan. Mochten er situaties zijn of vragen waar je zelf even niet uitkomt, dan hoor ik het graag en zal ik je helpen de juiste paden te bewandelen. Basketbal is een teamsport ook buiten het veld!

  Wil je contact met mij opnemen? Dan kan dat via laura@langstraatshooters.nl.